mandag den 27. juni 2011

Bruger du en kalorietæller?

Der findes mange gode måder at tabe sig på. Mange tror fejlagtigt, at de kan smide de overflødige kilo hurtigt, og uden de store gennemgribende ændringer.

Det har desværre ofte ingen hold i virkeligheden. Den bedste vej til et sundt og varigt vægttab går netop gennem en langvarig ændring af livsstil og vaner. Planlægger du at tabe f.eks. 15 kilo er det ofte "bedre" at lade det ske over et halvt år fremfor to måneder.

Hvis du taber dig meget hurtigt, er der nemlig en stor chance for at du blot tager det hele på igen. Når din slankekur slutter fordi du når dit mål, er du jo netop tilbage i den rille der gjorde dig overvægtig i første omgang.

Derfor er det vigtigt, at du undervejs i dit slankeforløb får ændret dine vaner og generelle livsstil. Det er ikke noget man kommer sovende til, men tilgengæld er det noget der virkelig batter i sidste ende.

En af de ting mange gør brug af, er en såkaldt kalorietæller. Det er små eller store programmer, ofte online, der kan hjælpe dig i den rigtige retning. Hvilke redskaber der følger med kan variere, men oftest kan du overvåge og konstant monitorere dit indtag af kalorier. Enkelte giver dig også mulighed for at indtaste din motion og forskellige andre ting.

En god kalorietæller er noget de fleste kan have gavn af. De kan give dig en god og solid ramme, at bygge dit vægttab op omkring. Nettet er fyldt med gode og dårlige tællere, og det er op til dig at finde den der passer lige præcis til dig. Har du brug for en meget avanceret model, eller foretrækker du en simpel og enkel kalorietæller. Der er muligheder nok, og det er bare om at komme i gang.

God jagt :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar