mandag den 27. juni 2011

En ærlig fodbold quiz

Leder du efter en giftig og sjov quiz at fordrive tiden med? Hvis du bruger en stor del af dit liv på at gennem-trawle internettet efter små overspringshandlinger er du på ingen måde alene. Nettet boomer efterhånden af mere eller mindre lødige sider, der frister med små og uforpligtende oplevelser.

Hvis du bruger bare et par timer online om ugen, har du sikkert set indtil flere banner-ads for små gratis spil, der lokker med lidt smart grafik og et par vidtløftige ord. Og man skulle da være en fløs, hvis ikke man har prøvet kræfter med et par af disse småspil.

Desværre bliver der længere og længere mellem de helt gode spiloplevelser. Efterhånden er markedet blevet oversvømmet af utallige større og mindre aktører, der udelukkende er ude på at score hurtige penge på den stigende interesse for de såkaldte pause-spil på nettet.

Her på SuppeSteg har vi absolut intet mod at folk tjener penge - heck, vi gør det selv! Men den kyniske udnyttelse af småspil i benhård jagt på kolde kontanter bryder vi os ikke om.

Heldigvis findes der stadig sites der bekymrer sig om deres brugere, og kun om deres penge. Denne lille fodbold quiz. Nuvel, den har ikke alt det razzle-dazzle de store sites benytter sig af, men det gør ikke noget! Det er en god, ærlig og sjov lille quiz. Den kører i små etapper, og der er nye updates hver fredag.

Der er altså håb derude, hvis du ellers er begyndt at køre helt død i pop-ups, banner-ads og vinduer der bare ikke er til at lukke! Som eksemplet ovenfor viser, er der stadig ægte og ærlige spil og underholdning derude. Det kræver måske bare lige lidt ekstra at finde dem :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar