mandag den 15. august 2011

Husk maden


Så er weekenden gået, og vi skal i gang igen. Forhåbentlig, har alle haft en god weekend og nydt den, selvom vejret vist ikke helt levede op til forventninger. Med mindre selvfølgelig, at forventningerne var virkelig lave – faktisk nærmeste negative.

Nå, men vi skal have sparket ugen i gang. Og hvilket bedre emne end mad, er der at tage fat på? De fleste af os, kan godt lide at spise og sætter pris på et sundt og dejligt måltid. Varmer man op til noget stort. Det kan være et løb, en stor tale, en eksamen eller et andet stort og vigtigt arrangement, kan et godt måltid som regel dulme nerverne. Naturligvis, skal man ikke proppe sig med flødeskumskager og multi-juice, lige inden det hele går løs. I så fald risikerer man, at det hele lyn-hurtigt ryger op igen.

Men aftenen inden, kan det rette måltid ofte give en ballast og styrke der kan vise sig beroligende og afslappende. Skal du deltage i et stort løb, det kunne for eksempel være DHL Stafetten, bør du givet vis tænke over, hvad du indtager i dagene op til.

Får din krop ikke nok næring og energi, vil du helt sikkert kunne mærke det – både fysisk og mentalt. Naturligvis spiller det en rolle, hvad du kan lide og du skal ikke spise ting der decideret frastøder dig, og som du ikke kan lide. Men du kan prøve at kigge på listen over de såkaldte superfood. Det er madvarer, der indeholder rigtigt store mængder gode ting og sager. Vi snakker fødevarer som mandler, blåbær, broccoli og ting i den dur.
Måske er et ikke ligefrem ting du indtager i store mængder til dagligt, men vi opfordrer dig helt klart til at give dem en chance. Det er helt sikkert bedre, at spise fra denne gruppe af fødevarer, end at nappe en burger med fries og cola, dagen inden det hele spænder af!
Mvh

1 kommentar:

  1. Listen you fucken scumbag, stay off my blog with your fucken bullshit asshole!

    SvarSlet