fredag den 12. august 2011

Suppesteg i luften

Så er der nyheder fra den dejlige redaktion. Weekenden kommer snigende, og vi vil give jer en lille artikel at tage med jer, når I senere i dag smutter hjem fra job.

Dagens lille mini-tema er "forventninger til weekenden". Hvad forventer du af din weekend? Du er velkommen til at deltage, ved at smide en kommentar her under artiklen.

Vores forventninger til weekenden formes altid af en række forestående begivenheder. Har vi nogen planer at tage højde for, eller venter der en vaske ægte slappe weekend forude? Vejret er naturligvis også en vigtig faktor at hive ind. Er det godt vejr fredag, er det som regel lettere at gå weekenden i møde med højt humør. De fleste kender det sikkert godt. Skinner solen og synger fuglene når man går hjem, fyldes hovedet af planer og ideer. Måske man skulle gøre rent i garagen eller give stakittet et ekstra lag maling? Energi niveauet er højt, og det føles som om man kunne ordne det hele.

Er vejret mindre godt, er det stort set omvendt. Så kan man bare ikke vente til at komme hjem under dynen, og gerne blive der helt til mandag. I dag er vejret sådan lidt so-so, så det er hverken helt godt eller helt skidt.

Forhåbentlig får du en rigtig fed weekend, uanset hvad.

Mange hilsner, fra alle på redaktionen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar